Internacional

El Liverpool, campió

Premier League. Els de Jürgen Klopp lliguen el títol quan encara falten set jornades per al final després de la derrota del Manchester City a Londres contra el Chelsea (2-1)

El Liverpool de Jürgen Klopp ha guanyat la seva primera Premier League. No guanyaven la lliga anglesa des de la temporada 1989-90, quan encara no era Premier League. L’ha guanyat des de casa, després de la derrota del Manchester City (2-1) a Londres contra el Chelsea. I ho ha fet quan encara resten set jornades per al final del campionat.

El Liverpool havia golejat ahir el Crystal Palace (4-0) i esperava una ensopegada avui de l’equip de Pep Guardiola per poder celebrar un títol que tocava des d’abans de la pandèmia de la Covid-19. El Chelsea s’ha avançat en el marcador amb un gol de Pulisic. De Bruyne ha empatat i Willian, de penal, ha donat la victòria als de Frank Lampard.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)