1a divisió

“Encara no hem guanyat res”

1a divisió. Zinedine Zidane es mostra prudent abans de jugar contra el Getafe tot i la possibilitat de posar-se quatre punts per sobre del Barça

Són hores que poden ser definitives en el desenllaç de la lliga i, tot i la possibilitat d’enfocar molt el títol en cas de superar demà al Getafe a Valdebebas, Zinedine Zidane manté un posat de prudència extrema. “Encara no hem guanyat res. Porto molts anys en el futbol i o sé perfectament, igual que els meus futbolistes”, ha expressat el tècnic marsellès, centrat en les “sis finals” que resten al seu equip més enllà d’una nova ensopegada del Barça. “Estic molt orgullós del que estan fent els meus jugadors, que no és senzill. Estem en un bon moment, però hem de seguir”, ha argumentat el tècnic del Real Madrid a hores d’enfrontar-se a un Getafe que només ha guanyat un dels cinc partits dels del retorn de la competició i que avui podria fer alguna rotació. “Som els més perjudicats pel calendari”, ha justificat el seu entrenador, José Bordalás, que a sobre s’ha quedat sense Kenedy ni Deyverson, que estaven cedits i no seguiran a la disciplina del club.

Sobre l’estat de forma d’Eden Hazard, que està tenint un rendiment força irregular, Zidane ha volgut ser comprensiu. “Eden ha estat molt de temps fora i hem d’anar a poc a poc, però tenim l’esperança de que en unes poques setmanes pugui estar al seu millor nivell”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)