1a divisió

Un Madrid gris, un líder sòlid

1a divisió. El conjunt blanc s’imposa a un incòmode Getafe gràcies a un penal transformat per Sergio Ramos i, malgrat no exhibir una gran versió, ja és 4 punts per sobre del Barça

real madrid 1 getafe 0

REAL MADRID:Courtois, Carvajal, Varane ( Militão, 33’), Ramos, Mendy, Casemiro, Modric (Fede Valverde, 64’), Toni Kroos, Isco (Rodrygo, 65’), Vinicius (Asensio, 64’) i Benzema (Mariano, 92’).GETAFE:Soria, Damián Suárez (Jason, 75’), Djené, Exteita, Olivera, Nyom, Maksimovic, Timor (Ángel, 83’), Arambarrri (Fajr, 83’), Cucurella (Hugo Duro, 69’) i Jaime Mata (Jorge Molima, 75’).GOLS:1-0 (79’) Ramos, de penal.ÀRBITRE:Martínez Munuera (col·legi valencià). Grogues a Carvajal, Ramos, Modric, Militão, Timor, Nyom, Damián i Mata.

En una nit força grisa i poc agradable, el Real Madrid va aclarir el seu camí rumb al títol, derrocant un incòmode Getafe gràcies a un penal transformat amb categoria per Sergio Ramos que manté els blancs inexpugnables des que va tornar el futbol i, el que és més transcendent, ja amb quatre punts de renda i el goal average per sobre del Barça.

Incòmode, paparra com de costum, el Getafe va sortir a Valdebebas lleugerament redissenyat, amb només un davanter pur com Mata, però va saber entrar al terreny de joc amb una pressió esmolada, dificultant la sortida de pilota d’un Madrid que, això sí, tot i no estar gaire còmode d’entrada, va generar les primeres ocasions del partit, primer amb una cavalcada de Mendy que va connectar rumb a porteria amb Vinicius i després amb una rematada poc ortodoxa d’Isco. En totes dues ocasions, però, les arribades dels blancs van tenir una bona resposta del porter Soria, en una primera meitat en què el Madrid va rebre la mala notícia de l’abandonament de Varane per problemes físics.

Permanentment exigit per la dinàmica incorregible del conjunt de Bordalás, el Madrid va ser incapaç de tenir un govern continuat en el partit, li va costar enllaçar amb Benzema i es va haver de conformar amb esgarrapades puntuals, com un xut de Modric que no va entrar per poc. El Getafe, mitjançant una bona rematada de Jaime Mata, va tenir rèplica per incomodar un Courtois força imprecís en el joc de peus.

Impulsat per una bona entrada de Marco Asensio al partit, el conjunt blanc va tenir el seu moment d’intimidació, de viure a prop de la porteria de David Soria, però el Getafe sempre va tenir empenta i arguments per retornar el partit a una igualtat molt incòmoda per a un Madrid poc lúcid, que va trobar l’oxigen que necessitava en una incursió de Carvajal que va propiciar un penal claríssim d’Olivera, incapaç de contemporitzar. Des del punt fatídic i amb una gran sang freda, Sergio Ramos va superar Soria per resoldre una nit de to baix d’un Real Madrid que, malgrat tot, manté velocitat de creuer.

CONTRATEMPS

Varane va haver de deixar el camp en la primera meitat per problemes físics

Achraf Hakimi se’n va a l’Inter de Milà

El Real Madrid va fer oficial ahir a la tarda l’acord amb el club llombard per l’internacional marroquí, format a la casa blanca des del 2006 i que enguany ha jugat, donant un gran rendiment, en l’Inter de Milà. Encara que el club madrileny no va fer oficials les xifres del traspàs, els neroazzurri pagaran al voltant de 40 milions d’euros fixos i una sèrie de variables pel potent carriler dret, que també pot jugar a l’esquerra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)