1a divisió

L’Athletic examina el Madrid i el títol de lliga

1a divisió. Els bascos esperen derrotar els blancs, continuar lluitant per Europa i, de retruc, donar emoció a la lluita pel lideratge

athletic club real madrid

ATHLETIC:Simón; Capa, Yeray, Iñigo Martínez, Yuri; Dani García, Unai López; Williams, Muniain, Córdoba; Raúl García.Suplents: Herrerín (ps), Núñez, San José, Larrazabal, Lekue, Vesga, De Marcos, Ibai, Kodro, Balenziaga, Villalibre, Sancet.REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Militao, Ramos, Marcelo; Casemiro, Valverde, Kroos; Rodriygo, Benzema, VInicius. Suplents. Areola, Altube (ps); Mendy, Javi Hernández, Isco, Modric, Bale, Lucas, Jovic, Asensio, Brahim, Mariano.ÀRBITRE:González González.VAR:Gil Manzano .HORA:San Mamés. 14 h. TV: Movistar.

“Ara mateix és l’equip més en forma de la lliga. És un repte bonic guanyar-los, però hem de fer el partit perfecte”, va dir el tècnic de l’Athletic Club, Gaizka Garitano. El Madrid no juga bé ni fa un joc estètic però això és igual. Els de Zidane són un equip fiable i amb això li pot ser suficient per continuar alimentant les seves aspiracions de guanyar la lliga. Només queden cinc jornades per acabar i si hi ha un camp on els blancs poden deixar-se punts és San Mamés. Un dels duels clàssics del futbol estatal tindrà un ambient diferent amb les grades buides de San Mamés però l’Athletic, en un bon estat de forma, espera guanyar els blancs per continuar alimentant les seves opcions europees i, de retruc, donar emoció a la lluita pel lideratge en una lliga que, cada dia que passa, sembla més blanca. “Se’ns presenta un partit de molta dificultat. San Mamés sempre és un estadi complicat. Caldrà fer un bon partit però estem preparats”, va dir Zidane, que no ha convocat Hazard, Varane i Nacho per lesió i James per decisió tècnica. “No hi ha eufòria sinó treball i compromís”, va afirmar Zidane, que no vol cap distracció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)