1a divisió

El madridista Jovic, aïllat en el seu domicili per risc de tenir coronavirus

1a divisió. Un amic seu ha donat positiu per Covid-19 en el control que el Real Madrid fa a familiars i amics dels seus jugadors

Luka Jovic es troba aïllat en el seu domicili després de rebre a casa un amic que va donar positiu en el test de la Covid-19 que li va fer el Real Madrid, segons estableix el protocol del club blanc per a familiars i amics de jugadors. El control que s’ha realitzat al davanter serbi ha donat negatiu.

Seguint el protocol establert per a evitar qualsevol contagi a la plantilla, dilluns passat el club blanc va aïllar Jovic en el seu domicili i va posar en quarantena en un hotel el seu amic Roman. El davanter serà baixa davant l’Alabès i en uns dies se sotmetrà a un nou test per comprovar si pot tornar als entrenaments amb la resta dels seus companys.

Jovic, que es va lesionar durant el confinament l’os calcani del peu dret, va reaparèixer dissabte passat, a San Mamés, davant l’Athletic i, després de dos dies lliures, no ha participat en els dos entrenaments que la plantilla madridista ha completat aquesta setmana.

El serbi no ha rendit al nivell esperat en la seva primera temporada en el Madrid, que va pagar per ell 60 milions d’euros, i ha protagonitzat diversos incidents fora dels terrenys de joc que no han agradat al club blanc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)