1a divisió

El Madrid, davant la sortida més difícil

1a divisió. Els blancs poden encarrilar el títol si vencen a domicili el Granada, un dels equips revelació de la lliga que busca un lloc a Europa

Al Barça li queden ben poques esperances d’avançar el Madrid en les jornades que queden. Avui és una de les oportunitats més interessants que li queden a l’equip de Setién, que va fer els deures contra l’Espanyol però necessita una patinada dels blancs per somiar. Los Cármenes és un escenari propens perquè l’equip de Zidane juga contra el Granada, l’equip revelació de la lliga, a domicili, que es juga les garrofes per anar a Europa. L’equip de Diego Martínez arriba amb la moral alta després d’haver guanyat la Real Sociedad.

“És l’última setmana, amb tres partits, per tant és la més important de totes. Cada equip es juga molt i nosaltres volem fer un bon partit a Granada, posar tota la nostra energia en el partit de demà [per avui] sense pensar en res més”, va assenyalar Zidane, que ha deixat fora de la llista James Rodríguez, per decisió tècnica. “Somiem poder guanyar. Hem de fer un partit perfecte i aquesta és la nostra motivació. És d’aquells partits en què l’encert i l’eficàcia són molt importants. Haurem de tenir plena concentració”, va remarcar l’entrenador del Granada, Diego Martínez.

14 Partits guanyats 24

8 Partits empatats 8

13 Partits perduts 3

45 Gols a favor 64

42 Gols en contra 21

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)