1a divisió

El Madrid acarona la lliga

1a divisió. El conjunt blanc resisteix l’assetjament del Granada en el tram final i podria ser proclamat campió si guanya dijous contra el Vila-real

GRANADA 1 real madrid 2

GRANADA:Rui Silva, Víctor Díaz (Antonio Puertas, 47’), Germán Sánchez, Domingos Duarte, Gil Dias, Foulquier (Montoro, 54’), Ramon Azeez, Yangel Herrera (Eteki, 75’), Darwin Machis (Ismail Koybasi, 85’), Fede Vico (Antoñín, 74’) i Carlos Fernández.REAL MADRID:Courtois, Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Fernand Mendy, Casemiro, Toni Kroos, Modric, Valverde (Rodrygo, 63’) , Isco (Asensio, 63’) i Benzema.GOLS:0-1 (10’) Ferland Mendy. 0-2 (16’) Benzema. 1-2 (50’) Darwin Machis.ÀRBITRE:Jaime Latre (col·legi aragonès). Targetes grogues a DGil Dias, Domingos Duarte, Courtois i Ferland Mendy.

Una dosi més de patiment camí del títol per a un Real Madrid que no ho va passar bé a Los Cármenes, que va haver de resistir com va poder després d’una bona primera part, però que va saber sortir amb vida de la seva trinxera i, una vegada fora, amb tres punts a la butxaca, ja veu la lliga a tocar, amb quatre punts d’avantatge (més el goal-average), amb sis per disputar-se. Si guanya dijous contra el Vila-real, el conjunt de Zidane serà campió.

Aquesta vegada engalanat amb un onze farcit de migcampistes, amb cinc i Benzema, el conjunt blanc va jugar a plaer en la primera mitja hora a Los Cármenes, aprofitant les dificultats del Granada amb el seu 5-4-1 i recolzant-se en un Ferland Mendy que, després d’haver estat molt influent contra l’Alavés, va fer el primer gol en una acció plena de potència i afusellant Rui Silva. Tot seguit, i després d’una combinació entre Isco i Modric, va ser Benzema qui va guanyar el pam necessari a Víctor Díaz per sumar el segon al marcador. I malgrat que Diego Martínez va intentar corregir el seu equip durant l’aturada per la hidratació, passant a jugar amb quatre defenses, en el tram final del primer acte seria novament Benzema qui obligaria Rui Silva a posar una bona mà per evitar que la ferida del Granada es fes més gran encara.

En ple desconcert, però, el Granada es va despertar només reprendre’s el joc aprofitant una pèrdua de Casemiro que Darwin Machis va penalitzar afusellant Courtois.

En una nit que semblava que havia de ser plàcida per a l’equip de Zidane, el Granada va equilibrar l’argument del partit, molt més agressiu amb les modificacions tàctiques de Diego Martínez. I de fet, en un tram final de molta rauxa andalusa, primer Courtois i després Sergio Ramos sota els pals van haver de salvar un Madrid que va haver de serrar les dents per acabar de collar tres punts que el deixen a tocar del títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)