1a divisió

Benzema i el VAR sentencien la lliga (2-1)

1a divisió. El Real Madrid, amb un doblet del francès, i de nou amb l’ajuda del VAR, liquida el campionat. És la lliga número 34 del club blanc i l’onzè títol amb Zidane

La fruita estava madura i ha acabat caient de l’arbre pel seu propi pes. El Real Madrid no ha fallat aquesta nit contra el Vila-real i ha liquidat el títol de lliga en la primera de les dues oportunitats que tenia per sentenciar el campionat.

Karim Benzema ha estat l’artífex dels dos gols del conjunt blanc. El primer abans de la mitja hora de joc, després d’un greu error del marroquí Chakla en la sortida de la pilota. Casemiro ha recuperat la pilota, Modric ha assistit a Benzema i el francès ha definit amb encert davant Asenjo.

Victòria dels de Zidane i de nou victòria amb polèmica. El VAR ha tornat a estar present avui a l’estadi Alfredo di Stéfano. El segon gol del Real Madrid ha arribat després d’un dubtós penal a Sergio Ramos, que el col·legiat Hernández Hernández ha assenyalat i el VAR ha ratificat, tot i que les imatges de televisió no deixen clara la infracció. Ramos i Benzema han intentat emular el famós penal inventat en el seu dia per Cruyff i que Messi i Suárez van copiar contra el Celta, però el col·legiat ha invalidat l’acció perquè Benzema i algun jugador del Vila-real han entrat a l’àrea abans que Ramos contactés amb la pilota. Al segon intent, Benzema no ha fallat.

Iborra ha retallat diferències amb un gol de cap en el tram final i Asensio ha vist com li anul·laven el tercer per mans prèvies de Benzema.

Aquest és el 34è títol de lliga del Real Madrid en la seva història, el 22è de Ramos com a madridista i l’11è de Zidane com a entrenador en quatre anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)