1a divisió

El Madrid lliga la lliga

1a divisió. Un doblet de Benzema, amb ajuda del VAR de nou inclosa, sentencia el campionat a una jornada per al final. El club blanc suma la seva lliga número 34 i l’onzè títol amb Zidane

REAL MADRID 2 VILA-REAL 1

REAL MADRID:Courtois, Carvajal (Lucas Vázquez, 84’), Varane, Ramos, Mendy, Modric (Isco, 85’), Casemiro, Kroos (Fede Valverde, 85’), Rodrygo (Vinicius, 62’), Benzema i Hazard (Asensio, 62’).VILA-REAL:Asenjo, Rubén Peña (Bruno, 46’), Gaspar, Chakla, Pau Torres, Quintillà, Chukwueze (Ontiveros, 46’), Manu Morlanes (Iborra, 63’), Anguissa (Tirgueros, 82’), Moi Gómez (Cazorla, 63’), Gerard Moreno.GOLS:1-0 (29’) Benzema. 2-0 (77’) Benzema, de penal. 2-1 (83’) Iborra.ÀRBITRE:José Hernández Hernández. T.G.: a Carvajal, Modric, Isco, Quintillà i Chakla.

La fruita estava madura i ha acabat caient de l’arbre pel seu propi pes. No caldrà esperar a l’última jornada. El Real Madrid no va fallar contra el Vila-real i va liquidar ahir el títol de lliga en la primera de les dues oportunitats que tenia per sentenciar el campionat. Els blancs van fer la feina, i ni tan sols els hauria calgut, tenint en compte la relliscada del Barça a casa contra un Osasuna que no s’hi jugava res. Despropòsit blaugrana i catifa vermella per a un Real Madrid, que amb aquesta suma ja trenta-quatre lligues en el seu palmarès històric. Vint-i-dosè títol per a Sergio Ramos com a madridista i l’onzè de Zidane en quatre anys.

Victòria dels de Zinedine Zidane i, de nou, victòria amb polèmica, perquè el segon gol va pujar al marcador després d’un rigorós penal a Ramos, que el col·legiat Hernández Hernández va assenyalar i el VAR va ratificar, tot i que les imatges de televisió no deixen clara la infracció. Ramos i Benzema van intentar emular el famós penal inventat per Cruyff, i que Messi i Suárez van copiar contra el Celta, però van fer llufa i el col·legiat va invalidar l’acció perquè Benzema va entrar dins l’àrea abans d’hora. En el segon intent, Benzema no va fallar.

El francès havia avançat els blancs abans de la mitja hora de joc, després d’un greu error del marroquí Chakla en la sortida de la pilota. Casemiro va recuperar la pilota, Modric va assistir dBenzema i el francès va definir amb encert davant ’Asenjo.

El Vila-real, que havia guanyat en els últims quatre desplaçaments, va xutar una única vegada entre els tres pals en setanta-cinc minuts. Sense Cazorla en l’onze inicial, ni Albiol –estava amenaçat de suspensió– ni Iborra –tampoc Alcácer ni Bacca–, el Vila-real va inquietar poc als blancs. Només en el tram final, amb el gol de cap d’Iborra, que havia entrat feia pocs minuts, els groguets van inquietar un Madrid que va tenir en la figura de Courtois el seu salvador. El gegant belga va salvar l’empat en un parell d’oportunitats.

Marco Asensio va veure com el VAR li anul·lava el tercer gol després d’unes mans prèvies de Benzema.

Al final, alegria desfermada a l’estadi Alfredo di Stéfano i resignació al Camp Nou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)