Més futbol

Ceferin: “Es jugarà sense públic fins a nou avís”

Futbol internacional. El president de la UEFA, satisfet amb el lideratge de la seva organització davant la crisi

El president de la UEFA, l’eslovè Aleksander Ceferin, assegura que no correrà cap risc en la represa de les competicions, sense públic fins a nou avís, i es mostra satisfet pel lideratge de la seva organització en el camí del futbol a Europa enmig de la crisi actual. “Els partits es jugaran sense espectadors fins a nou avís. No correrem cap risc. Com tothom, em sentiria encara millor si els aficionats hi fossin. Però sóc una persona optimista, i la meva gran esperança és que els espectadors puguin tornar als nostres estadis al més avia”, ha explicat en una entrevista publicada a UEFA Direct. Ceferin reconeix que en els últims mesos ha patit moltes pressions i que, com a organisme rector, “la UEFA ha hagut d’ocupar-se de tot el futbol, no només de les seves competicions.

“Hem tractat de liderar el camí a Europa, i crec que ho hem fet amb força èxit. La decisió d’ajornar la EURO 2020 a l’any que ve va ser un moment clau, perquè es va prendre en una fase bastant primerenca. Tothom va entendre que ho vam fer per ajudar els altres interessats i, un cop més, he de subratllar l’esperit de total unitat i solidaritat que es va generar”, assegura.

Ceferin subratlla que totes les parts han hagut de cedir una mica i que, per això, la UEFA ha sacrificat part de la seva temporada per permetre la finalització de les lligues nacionals. “Les lligues van estar d’acord amb això, i la solidaritat dels clubs ha estat igualment important per a la finestra de partits de les seleccions nacionals al setembre”, assenyala, després de referir-se al pagament anticipat de 236.500.000 d’euros amb càrrec al programa HatTrick perquè les federacions puguin “compensar les conseqüències de les pèrdues financeres causades per la COVID-19”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)