1a divisió

Pablo Machín apunta a una nova aventura a la Xina

Futbol. L’exentrenador del Girona, l’Espanyol i el Sevilla dirigirà la temporada que ve el Quingdao Huanghai, que fins ara entrenava Jordi Vinyals, segons els mitjans xinesos

El tècnic de Sòria Pablo Machín començarà la temporada que ve una aventura a la Xina segons apunten els mitjans del país. Concretament, l’entrenador es farà càrrec del Qingdao Huanghai, que fins aquesta temporada estava dirigit per Jordi Vinyals i Juanma Lillo –nou assistent de Pep Guardiola al City.

Serà la primera aventura de Pablo Machín a l’estranger després de l’exitosa etapa amb el Girona, amb qui va pujar a primera, i de les dues etapes que ha viscut al Sevilla i l’Espanyol, on no ha tingut sort i ha acabat destituït. El que queda per conèixer és si a la Xina s’emportarà el segon entrenador Jordi Guerrero i el preparador físic Jordi Balcells, inseparables des que va aterrar a Montilivi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)