Internacional

Xavi ha donat positiu en Covid-19

Futbol. El tècnic de Terrassa anuncia que pateix la malaltia i que no podrà dirigir l’Al-Sadd en el retorn a la competició

Xavi Hernández ha anunciat, utilitzant el seu compte d’Instagram, que va donar positiu en l’últim test de Covid-19 que es va fer i que avui, en el retorn a la competició al Qatar, no podrà seure a la banqueta de l’Al Sadd. L’equip que entrena el tècnic terrassenc és tercer, a deu punts del líder i aquesta tarda, a les 18 hores, s’enfronta a l’Al Khor, que és avant penúltim. El lloc de Xavi l’ocuparà el badaloní David Prats, tècnic del filial de l’Al Sadd.

Xavi, que es troba perfectament, estarà disponible, en tot cas, en el pròxim partit de l’Al Sadd, el dilluns 3 d’agost, contra l’Al Ahli. El terrassenc ja ha passat bona part de la quarantena perquè se li va detectar la malaltia la setmana passada i ha de complir un total de 14 dies de confinament.

Aquest és el missatge de Xavi:

“Avui no podré acompanyar el meu equip en la tornada a la competició oficial. David Prats, entrenador del filial de l’@alsaddsc, ocuparà el meu lloc com a cap de l’equip tècnic.

Fa uns dies, seguint el protocol de @qsl, vaig donar positiu en l’últim test COVID19. Afortunadament em trobo perfectament, però seguint el protocol, continuaré aïllat fins que ho hagi superat. Quan els serveis mèdics m’ho permetin, m’incorporaré a la meva rutina i feina diàries amb més ganes que mai. Agraeixo a totes les autoritats, especialment als responsables de @qsl, @qfa i d’ @alsaddsc per posar a la nostra disposició tots els mitjans per a una detecció precoç que eviti més contagis i garanteixi el desenvolupament normal de la competició.

Una abraçada i ens veiem aviat als camps de futbol!”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)