1a divisió

Mariano dona positiu

Real Madrid. El davanter té la Covid-19 i haurà de romandre aïllat i en quarantena. Avui no s’ha entrenat amb els seus companys

Mariano Díaz ha donat positiu per la Covid-19. El futbolista català haurà de romandre en quarantena. No s’ha entrenat avui amb els seus companys i es manté en el seu domicili, sense contacte amb la resta de la plantilla. Per terminis, es perdrà el duel davant el Manchester City de la tornada dels vuitens de final de la Champions.

El davanter del Real Madrid, com la resta dels seus companys, ha gaudit d’uns dies lliures i a la volta d’aquestes petites vacances, el club va realitzar test de coronavirus als seus jugadors i Mariano ha donat positiu.

El Madrid ha emès un comunicat en el qual detalla la situació de Mariano: “Després dels tests de la Covid-19 realitzats ahir de manera individualitzada a la nostra primera plantilla de futbol pels Serveis Mèdics del Reial Madrid, el nostre jugador Mariano ha donat resultat positiu. El jugador es troba en perfecte estat de salut i complint el protocol sanitari d’aïllament en el seu domicili”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)