Més futbol

Pablo Machín renuncia al Qingdao Huanghai per “motius personals” i apunta a l'Alavés

Futbol. El tècnic, a qui algunes informacions situen a l’Alavés, anuncia que no viatjarà a la xina per entrenar l’equip amb el qual havia arribat a un acord

Pablo Machín ha informat, mitjançant un comunicat, que no entrenarà el Qingdao Huanghai per “motius personals”, malgrat que fa set dies, el passat 22 de juliol, el club xinès va oficialitzar la seva arribada. “Vull informar-vos que he comunicat al club de Qingdao que no podré viatjar a la Xina per motius personals i, per tant, no seré el seu entrenador per a la temporada que ve. Agraeixo al club i la seva afició les ganes i la il·lusió que van mostrar en la meva persona i els desitjo els majors èxits esportius. Tant de bo en el futur els nostres camins es tornin a creuar”, diu Machín en el seu comunicat.

D’aquesta manera, Machín no viurà a la Xina la seva primera experiència esportiva fora d’Espanya després de dirigir el Numància, el Girona, el Sevilla i l’Espanyol. Machín havia de substituir Juanma Lillo, que recentment va deixar el club xinès per unir-se al cos tècnic del Manchester City, dirigit per Pep Guardiola.

Algunes informacions assenyalen que Machín estaria a prop d’arribar a un acord amb el Deportivo Alavés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)