Més futbol

Aubameyang regna a Wembley

FA Cup. Un doblet del punta gabonès permet a l’Arsenal remuntar-li el partit al Chelsea i conquerir el primer títol de Mikel Arteta com a entrenador

Pierre-Emerick Aubameyang ha marcat les diferències a Wembley en la final que ha enfrontat al seu Arsenal i al Chelsea amb la FA Cup en joc. Malgrat l’equip que s’ha avançat en el marcador ha estat el de l’oest de Londres mitjançant una bona acció col·lectiva rubricada per Pulisic, l’Arsenal li ha anat agafant el pols al partit, empatant abans del descans gràcies a un penal transformat per Aubameyang i, en una tarda accidentada, en què ni Azpilicueta ni Pedro han pogut acabar el partit amb problemes físics, ha tornat a ser l’internacional gabonès qui ha irromput per decantar la balança en una acció plena de força i talent, primer eliminant Zouma amb un gran retall i després picant la pilota davant la sortida de Willy Caballero. És la 14a FA Cup que conquereix el conjunt gunner que mana en el palmarès i el primer títol que aixeca Mikel Arteta com a entrenador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)