1a divisió

El Porto conquereix la copa

Portugal. Un doblet de Chancel Mbemba dóna el doblet als dracs tot i jugar bona part de la final contra el Benfica en inferioritat numèrica

Temporada molt completa del Porto que, després d’imposar-se aquest vespre al Benfica en la final de copa portuguesa disputada a Coïmbra, s’assegura el doblet després d’haver conquerit també la lliga. En una final que ha hagut de jugar durant molta estona en inferioritat numèrica per l’expulsió del colombià Luis Díaz, han estat les accions d’estratègia les que han marcat les diferències i sobretot l’encert del central congolès Chancel Mbemba, que ha fet els dos gols del Porto a la sortida de dues faltes.

Molt obligat pel resultat i pel fet de jugar amb un futbolista més, el Benfica ha aconseguit retallar distàncies gràcies a un penal transformat pel seu golejador, Carlos Vinicisu, i fins i tot ha pogut forçar la pròrroga amb un xut del jove Jota que s’ha estavellat a la fusta amb el temps reglamentari ja complert. Tot i l’assetjament final dels encarnados, el Porto s’ha assegurat el seu 17è títol de copa, un trofeu que no s’adjudicava des de feia 9 temporades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)