Internacional

Domènec Torrent aclamat a la seva arribada al Brasil

Futbol internacional. El de Santa Coloma ha estat rebut per diversos aficionats del seu nou club, el Flamengo, i en breu serà presentat com a nou entrenador

  • Domènec Torrent minuts després de trepitjar Brasil amb la samarreta del Flamengo @FLAMENGO.
  • VÍDEO: L'emissió que ha fet el Flamengo a l'arribada de Domènec Torrent al Brasil

Domènec Torrent ha arribat fa breus moments a l’aeroport de Rio de Janeiro, ciutat en la qual viurà properament per ser l’entrenador del Flamengo, un dels clubs amb millor palmarès del Brasil. El de Santa Coloma de Farners ha estat rebut per diversos aficionats del Flamengo que li han regalat gorres i bufandes del seu nou club, a més d’aclamar-lo i desitjar-li tota la sort.

Només d’aterrar al Brasil, l’exajudant de Pep Guardiola al Barça, el Bayern i el City, a més d’extècnic del Palafrugell, el Palamós, el Girona o el New York City, s’ha fet la foto de rigor amb la samarreta del seu nou equip.

En les properes hores, Domènec Torrent serà presentat com a nou entrenador del Flamengo, juntament amb el seu cos tècnic de confiança, Jordi Guerrero i Jordi Gris, que l’han acompanyat en aquesta aventura al país sud-americà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)