Internacional

Torrent accepta el repte

Internacional. “Quan el Flamengo et truca no pots dir que no. L’objectiu és seguir guanyant perquè aquest club té una pressió com el Barça o el Madrid”, ha dit en la seva presentació

Domènec Torrent (Santa Coloma de Farners, 1962) ha tingut el seu primer bateig com a nou entrenador del Flamengo. El tècnic ja sap el que li espera en el club més important del Brasil. El català ha estat presentat com a nou entrenador del club més popular del brasil i aterra en aquesta nova aventura en companyia del seu assistent tècnic Jordi Guerrero, i de l’analista Jordi Gris i del preparador físic, Julián Jiménez.

“Quan el Flamengo et truca no pots dir que no. És una oportunitat molt gran. És un club molt respectat en el món. Assumeixo el desfiament. Estic molt feliç de formar part d’aquest club i el meu objectiu és seguir guanyar perquè aquest gran club té una pressió com el Barça o el Madrid”, va dir el Torrent en la seva presentació on va ser acompanyat pel president, Rodolfo Landim. L’actual campió de la Lliga brasilera i de la Libertadores debutarà diumenge en el campionat a l’esadi de Maracaná davant l’Atlético Mineiro de Belo Horizonte, del tècnic argentí i ex del Sevilla Jorge Sampaoli.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)