1a divisió

Machín té un nou repte de primera

A Vitòria. L’Alavés contracta per una temporada l’exentrenador del Girona, acompanyat per Jordi Balcells

Pablo Machín, que s’havia decidit a acceptar una oferta del Qingdao Huanghai per començar una aventura en la lliga xinesa, continuarà entrenant en la primera divisió espanyola. L’exentrenador del Girona, que la setmana passada va anunciar que renunciava a marxar a la Xina per motius personals, dirigirà l’Alavés. El conjunt de Vitòria ha apostat per l’entrenador de Gómara com a relleu d’Asier Garitano, després d’una temporada molt discreta. L’acord és per una temporada, segons va anunciar el club.

A Vitòria, Machín viurà la seva cinquena experiència en una banqueta de primera divisió. La primera va ser a Montilivi i va acabar amb èxit, ja que després d’assolir l’ascens històric va tancar el curs en l’elit en el desè lloc (2017/18). L’estiu posterior se’n va anar al Sevilla, que el va acomiadar després de 27 jornades de lliga i de l’eliminació de l’Europa League. El quart equip a primera va ser l’Espanyol, amb només deu partits de lliga entre David Gallego i Abelardo Fernández.

Amb Pere Pons

A l’Alavés, Pablo Machín tornarà a coincidir amb el migcampista Pere Pons, peça fonamental durant l’etapa de l’entrenador de Gómara a Montilivi. Machín s’endú el preparador físic lloretenc Jordi Balcells –a més de l’analista Carles Martínez–, però no l’arbucienc Jordi Guerrero, que ha començat una etapa nova com a ajudant de Domènec Torrent al Flamengo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)