1a divisió

“Eric García ens ha dit que no vol renovar”

Champions. Pep Guardiola ha reconegut en la roda de premsa prèvia al partit contra el Madrid que el central català, que interessa al Barça, no seguirà a Manchester

A poques hores d’enfrontar-se al Real Madrid demà en la tornada de vuitens de finals de la Champions League, Pep Guardiola ha acceptat parlar de la situació d’Eric García, que acaba contracte l’any vinent i , segons ha dit el tècnic català, no seguirà a la disciplina del Manchester City. “Ens ha dit que no vol renovar. La nostra idea era que pogués seguir però imagino que voldrà anar a algun altre lloc”, ha dit el tècnic skyblue sobre el central de Martorell, que està en l’òrbita del Barça.

Sobre la visita del Madrid, Guardiola veu el seu equip preparat: “Ha passat molt del partit d’anada i, si bé jugarem sense els nostres aficionats, ho farem a casa nostra i ens veig preparats per guanyar el partit, que és el que volem”, ha explicat el tècnic català, que s’ha dirigit en termes elogiosos al Real Madrid i sobretot al seu davanter centre, Karim Benzemá. “És boníssim, extraordinari. Al Lió ja era un gran jugador i ara porta 10 anys al Real Madrid”, ha dit el català, que ha recordat que “sempre seré del Barça, és on vaig créixer i on m’he convertit en el que sóc”. Per últim, Guardiola s’ha referit a l’absència de Sergio Ramos: “Un jugador importantíssim per al Madrid, la seva carrera és impecable”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)