Champions

L’Atlético fa les maletes

Champions League. Un gol de Tyler Adams dona l’accés a les semifinals al Leipzig i deixa amb un pam de nas l’equip del Cholo Simeone quan ja ensumava la pròrroga

RB LEIPZIG 2 ATLÉTICO 1

RB LEIPZIG:Gulacsi, Laimer (Tyler Adams, 72’), Klostermann, Upamecano, Halstenberg, Angeliño, Sabitzer (Mukiele, 92’), Kampl, Dani Olmo (Schick, 83’), Nkunku (Haidara, 83’) i Youssouf Poulsen.ATLÉTICO:Oblak, Trippier, Savic, Giménez, Renan Lodi, Saúl Ñíguez, Héctor Herrera (João Felix, 58’), Koke (Felipe, 92’), Carrasco, Marcos Llorente i Diego Costa (Morata, 72’).GOLS:1-0 (50’) Dani Olmo. 1-1 (71’) João Felix. 2-1 (88’) Tyler Adams.ÀRBITRE:Szymon Marciniak (polonès). Targetes grogues a Klostermann, Kampl, Haidara i Renan Lodi.COMENTARI:Partit jugat al José Alvalade.

El 2020 tampoc serà l’any de l’Atlético a Lisboa. A la mateixa ciutat on ja va perdre una final de Champions contra el Madrid, aquesta vegada el seu botxí va ser un Leipzig que va ser molt millor durant moltes fases del joc i que amb un gol agònic va enviar l’equip de Simeone a la cuneta.

Molt més incisiu en els seus moviments, amb la valentia que sempre desprèn el seu entrenador, el Leipzig no va defugir el rol de protagonista, empenyent cap a la porteria d’Oblak un Atlético que va resistir sense grans esforços i que fins i tot va gaudir d’una rematada de cap de Savic i d’un xut desviat de Ferreira Carrasco. Però de tant anar-hi, de tant buscar l’escletxa, acabada de desprecintar la segona meitat l’equip alemany va trobar el premi del gol en una gran acció que el català Dani Olmo acabaria enviant al fons de la xarxa amb el cap, connectant una centrada de Sabitzer.

Obligat ara per l’escenari, Simeone va voler canviar el panorama donant entrada aviat a João Felix i el portuguès, jugant a casa de l’etern rival del Benfica, el seu club formador, va acceptar el repte agitant la nit amb molta desimboltura i provocant un penal que ell mateix s’encarregaria de transformar per retornar la calma a l’equip colchonero.

Quan semblava que les forces del Leipzig minvaven, però, Nagelsmann va fer canvis, va oxigenar el seu equip i no només va contenir la reacció de l’Atlético sinó que va donar la punyalada definitiva a l’eliminatòria amb una arribada a dalt d’Angeliño que, servint la pilota enrere, va permetre el nord-americà Tyler Adams, des de la frontal, obtenir un gol que deixa l’Atlético fora del somni lisboeta.

SEMIFINAL DEFINIDA

Atalanta - PSG 1-2
RB Leipzig - Atlético 2-1
Barça - Bayern 21 h
(M. LdC) Estadi: Da Luz
Man. City - Ol. Lió demà, 21 h
(M. LdC) Estadi: José Alvalade
Els alemanys s’enfrontaran al PSG per la primera plaça en la final
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)