1a divisió

Més positius a primera divisió

Covid-19. Un membre de l’Eibar i Yan Eteki, del Granada, afectats pel Coronavirus

En les darreres hores s’han conegut dos nous positius en la primera divisió. Es tracta d’un membre de l’Eibar, del qual es desconeix la seva identitat per motius de privacitat, i de Yan Eteki, futbolista del Granada. En el cas de l’Eibar es tracta del segon positiu a partir de les proves realitzades aquest dissabte després que durant la setmana se n’hagués produït el primer.

Els equips de la primera i segona divisió estan tornant durant aquests dies a les pretemporades poques setmanes després de la finalització del curs passat. I en aquestes proves s’estan detectant diversos positius. En el cas del Granada, Yan Eteki és el tercer membre de la seva plantilla que dona positiu per Coronavirus. El camerunès s’havia exercitat durant la setmana però ho havia fet de manera individual a la ciutat esportiva. Gonalons i Machís es troben aïllats als seus domicilis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.