1a divisió

Indignació a la Lazio amb Silva

1a divisió. El conjunt romà expressa el seu malestar amb el canari fitxar per la Real Sociedad quan semblava que havia d’acabar a la Serie A

El de David Silva a la Real Sociedad ja és un dels grans moviments del mercat de fitxatges estivals. Després de 10 anys a Anglaterra, on s’ha erigit en una llegenda del Manchester City, el mitjapunta canari, que tindrà una estàtua a l’Etihad Stadium, s’enrola al projecte del club guipuscoà en un moviment que ha generat un gran malestar a la Lazio, club amb el qual aparentment tenia negociacions avançades Silva per jugar el curs vinent. Tant, que l’equip romà ha emès un comunicat aquest migdia en què el seu director esportiu, Igli Tare, ha carregat dur contra ell. “El respecto com a futbolista, però no com a persona”, ha dit l’albanès en una declaració que ha rebut resposta immediata del pare del jugador fins ara al Manchester City. “No hi havia cap compromís tancat amb la Lazio i altres equips com la Real Sociedad estaven en el seu dret de parlar amb ell”, ha expressat Fernando Jiménez, progenitor d’un Silva que ara aterrarà a Anoeta per omplir el buit deixat per Martin Odegaard, de retorn al Madrid després de la seva cessió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)