Champions

El PSG, primer finalista

Champions. Els parisencs passen per sobre del Leipzig i estaran presents diumenge a Da Luz

El PSG jugarà diumenge el partit més important de la seva història, la final d’una Champions League que aquest vespre l’ha dut a despatxar el Leipzig en una semifinal jugada amb molta autoritat, en què els francesos han exhibit una gran mentalitat col·lectiva més enllà de les seves individualitats per rubricar el seu accés al partit definitori, on s’enfrontarà al guanyador del Bayern-Lió de demà al José AAlvalade.

Molt incisiu sense pilota i convençut amb ella, el PSG ha aconseguit desnaturalitzar d’entrada a un RB Leipzig que ha estat lluny de ser l’equip desenfadat que va atropellar l’Atlético de Madrid. Neymar, sempre propens a demanar la pilota, ha tornat a exhibir qualitat tècnica i a sobre el PSG ha estat contundent a les àrees en una primera meitat en què ha encarrilat la nit, primer gràcies a una rematada de cap de Marquinhos abans del quart d’hora i quan el partit agafava camí de vestidors amb un Di María que ha penalitzat una errada de Gulacsi en la sortida de pilota sumant el segon.

Sense desconcentrar-se ni un segon, sempre molt pendent a cada moviment d’un Leipzig que ha intentat reaccionar el partit amb l’entrada de Patrick Schick, el PSG ha governat la nit amb autoritat i ha arrodonit amb un gol de Juan Bernat un resultat que el situa a les portes de la glòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)