1a divisió

“L’objectiu és pujar, sense por però amb respecte”

Espanyol. Fran Mérida s’incorpora a la disciplina blanc-i-blava lliure després d’acabar la seva vinculació amb l’Osasuna. Signa un contracte per dues temporades i una tercera d’opcional

Fran Mérida (Barcelona, 1990) és el primer fitxatge de l’Espanyol per intentar retornar a primera divisió. El migcampista català, que arriba lliure després d’exhaurir la seva vinculació amb l’Osasuna a primera divisió, signa un contracte per dues temporades amb l’opció d’ampliar-lo a una tercera en cas del seu bon rendiment. “Estic molt orgullós d’aquesta oportunitat, vinc a un grandíssim club i amb un objectiu claríssim”, va dir el futbolista, format entre el Barça i l’Arsenal i que, més enllà d’alguna experiència a l’estranger, com a l’Sporting de Braga o a l’Atlético Paranaense, ha viscut entre la primera i la segona divisió del futbol espanyol, per la qual cosa coneix el context a què s’enfronta. “La segona divisió és complicada, molt competitiva, on sempre hi ha molta igualtat, però m’han transmès un projecte d’ambició, amb ganes d’ascendir sense por de dir-ho, però sabem que ens enfrontem a una competició molt competida.”

Mérida, que ha jugat 23 partits a primera amb l’Osasuna sense marcar cap gol, va explicar en la seva presentació que ha tingut l’oportunitat de dialogar telefònicament amb el que serà el seu entrenador, Vicente Moreno, de la mateixa manera que ha definit quin pot ser el seu rol al mig del camp blanc-i-blau. “Soc un futbolista que intenta donar bon tracte a la pilota i que quan toca defensar també intenta donar un cop de mà”, va declarar.

Cap notícia per a Vargas

Interrogat sobre una possible sortida de l’extrem argentí, el director esportiu de l’Espanyol, Rufete, no va descartar cap escenari, però sí que va afirmar que de moment no hi ha res. “Si algú el vol, que presenti una oferta i la valorarem, però de moment està concentrat en l’objectiu del grup”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)