Més futbol

Luis Enrique cita Ansu i Eric García

UEFA Nations League

Luis Enrique va oferir ahir la llista de 23 integrants de la selecció espanyola que han d’enfrontar-se el mes que ve als combinats d’Ucraïna i Alemanya, en la Nations League de la UEFA. El blaugrana Ansu Fati i el central de Martorell Eric García, també pretès pel Barça, són algunes de les novetats més notables en una nòmina farcida de canvis, en què el tècnic asturià ha volgut donar una nova dimensió cridant futbolistes com ara Adama Traoré, Mikel Merino, Óscar Rodríguez, Unai Simón o el flamant fitxatge del Manchester City Ferran Torres. En una llista plena de futbolistes que han de marcar una nova generació, el seleccionador estatal sí que manté la jerarquia del migcampista del Barça Sergio Busquets i del central i capità del Real Madrid, Sergio Ramos, als quals sempre ha mantingut com a peces inalterables.

Riqui, amb la sub-21

També per primera vegada en la seva trajectòria futbolística, Riqui Puig ha rebut la crida de la selecció estatal, en aquest cas una sub-21 dirigida per Luis de la Fuente i que també gaudirà de la presència d’altres jugadors catalans, com ara Valery Fernández (Girona), Marc Cucurella (Getafe), Carles Aleñá (Barça) i els espanyolistes Pipa i Javi Puado, per enfrontar-se a Macedònia del Nord el 3 de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)