1a divisió

El sorteig dels calendaris de primera i segona, demà a la tarda

Futbol. Tindrà lloc en un acte, tancat al públic i a la premsa, a partir de dos quarts de set de la tarda

El sorteig dels calendaris de primera i segona divisió per a la temporada 2020/21 es farà demà dilluns, a partir de les 18:30 hores, a la seu que la federació espanyola de futbol (RFEF) té a Las Rozas.

Aquest sorteig se celebrarà després que, dijous passat, el Consejo Superior de Deportes (CSD) desbloquegés el conflicte que vivia el futbol espanyol en decidir que el campionat de segona mantindrà 22 equips, com defensava Laliga, en comptes dels 24 que demandava la RFEF.

Demà serà, doncs, el dia del sorteig, a la seu de la RFEF, mentre que l’inici de la temporada està fixat per al cap de setmana del 12 i 13 de setembre.

El sorteig no estarà obert al públic, ni als mitjans de comunicació. Per altre banda, la RFEF pretén que aquest acte sigui “un reconeixement social als que es troben en primera línia davant la pandèmia des de diferents col·lectius.” És per això que aquest organisme ha convidat a un metge d’atenció primària, a una professional de la neteja, a un director d’institut públic, a un policia local i a un tècnic d’atenció primària. Tots ells seran els encarregats de treure les boles que determinaran el calendari del futbol espanyol per a la campanya 2020/21.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)