Internacional

La federació belga desmenteix que Courtois hagi donat positiu per coronavirus

Futbol internacional. Alguns mitjans locals havien publicat que el porter del Madrid havia donat positiu en un test nasal

La federació de futbol de Bèlgica ha desmentit les informacions de la premsa local que assenyalaven que Thibaut Courtois havia donat positiu en un test de coronavirus durant la concentració amb la seva selecció. “Només puc dir que Thibaut està amb nosaltres i que s’entrenarà uns minuts. Les informacions no són correctes”, ha assenyalat, en declaracions a la radiotelevisió pública RTBF, el portaveu de la federació belga, Stefan Van Loock.

Alguns mitjans de comunicació belgues havien assenyalat que el porter havia donat positiu en un test nasal de coronavirus, però que després havia obtingut un resultat negatiu en una prova sanguínia que confirmaria que no s’ha contagiat, de manera que seguirà concentrat amb la selecció.

La selecció belga està concentrada des de dimarts a Tubize, a uns 30 quilòmetres a sud de Brussel·les, per preparar els partits de la Lliga de Nacions que enfrontaran els “Diables vermells” de Robert Martínez contra Dinamarca i Islàndia, dissabte que ve i el pròxim dimarts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)