Internacional

Empat agònic d’Espanya

Nations League. Luis Enrique torna aconseguint un punt agònic davant alemanya en el debut del blaugrana Ansu Fati

ALEMANYA 1 ESPANYA 1

ALEMANYA:Trapp; Kehrer, Sule, Emre Can, Gosens; Rudiger, Kroos, Gundogan (Serdar, 73’), Draxler, Sané (Ginter, 62’); Werner (Koch, 90’).ESPANYA:De Gea; Carvajal, Ramos, Pau Torres, Gayá; Busquets (Mikel Merino, 57’), Thiago, Fabián (Óscar Rodríguez, 80’); Jesús Navas (Ansu Fati, 45’), Ferran Torres, Rodrigo.GOLS:1-0 (51’) Werner. 1-1 (95’) Gayà.ÀRBITRE:Daniele Orsato (Italià) no va mostrar cap targeta groga..ESTADI:Mercedes-Benz Arena.

Luis Enrique ha tornat amb Espanya després de la seva renúncia per problemes personals. Ho feia 18 mesos després però amb un propòsit: donar-li un nou aire al combinat estatal conscient que ha d’aplicar un relleu generacional i que millor que la Nations League com banc de proves. No li ha tremolat el pols hi ha fet debutar a tres cares noves: Ferran Torres, Óscar Rodríguez i Ansu Fati. El jugador blaugrana s’ha convertit en el segon més jove en debutar am Espanya a l’edat de 17 anys i va deixar detalls de la seva qualitat davant un conjunt poderós com el germànic que, tot i no comptar amb els internacionals del Bayern de Munic, va mostrar solidesa i talent. Els de Joachim Low està un graó per davant dels espanyols en fiabilitat tot i encaixar un gol en el temps afegit obra de Gayà amb un xic de fortuna. Aquest gol ha anul·lat l’avantatge parcial de la diana de Werner i dona aire a Luis Enrique per seguir implementant la seva revolució de cara a l’eurocopa del proper estiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)