1a divisió

La lliga no començarà demà

LaLiga. La jutge de competició anul·la els partits de divendres i dilluns i el Granada - Athletic passa a disputar-se dissabte (18.30). Tebas demanarà la cautelar al CSD per a la segona jornada

La lliga, tant a primera com a segona divisió, no començarà fins dissabte. És la conseqüència de la decisió de la jutge de competició, que anul·la els partits dels divendres i també els dels dilluns, com havia demanat la federació espanyola. La decisió ha estat acceptada per LaLiga, com a mínim per a la primera jornada, “per evitar perjudicis esportius”, i ha fixat nous horaris. Així, el Granada - Athletic, que s’havia de jugar demà, es disputarà el dissabte (18.30) i l’Alavés - Betis, que s’havia de jugar dilluns, es disputarà diumenge (14.00). Pel que fa a la segona divisió, el Leganés - Las Palmas, que s’havia de jugar demà, es disputarà el dissabte (18.30) i el Mirandés - Alcorcón de dilluns passa a jugar-se diumenge (18.15). LaLiga sí explica en un comunicat que per a la segona jornada demanarà al CSD la suspensió cautelar de la decisió de la jutge de competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)