1a divisió

El Madrid s’encalla i cedeix un empat en l’estrena

1a divisió. El conjunt blanc no aconsegueix convertir el seu domini en gols en el primer temps i acaba decaient, víctima del cansament, en el segon

R. SOCIEDAD 0 MADRID 0

REAL SOCIEDAD:Remiro; Gorosabel, Elustondo, Le Normand, Aihen; Portu, Guevara (Urko González, 88’), Mikel Merino, Barrenetxea (Bautista, 74’); Oyarzábal (Januzaj, 74’) i Isak (Silva, 63’).MADRID:Courtois; Carvajal, Varane, Ramos, Mendy; Kroos, Modric (Valverde, 69’); Rodrygo (Marvin, 69’), Odegaard (Casemiro, 69’), Vinicius (Arribas, 90’); i Benzema.ÀRBITRE:Martínez Munuera.T.G.:als locals Mendy, Carvajal; als visitants Barrenetxea, Aihen.PÚBLIC:Sense públic a Anoeta, a porta tancada.

El Madrid no ha aconseguit passar de l’empat en la seva estrena en la lliga en un bon partit de futbol entre dos equips que han volgut proposar però que han acabat decaient per culpa del desgast físic. Els blancs han dominat en la primera meitat però no han gaudit de grans oportunitats mentre que la Real s’ha adaptat a mesura que passaven els minuts i ha tingut ocasions per endur-se els punts.

La qualitat del mig del camp del Madrid s’ha imposat en el primer temps, sense que la Real pogués robar pilotes i sortir al contraatac buscant la velocitat de Portu, com pretenien. Als blancs, però, els hi ha faltat èxit en la última passada i no han cristal·litzat el vendaval abans del descans. Qui millors ocasions ha tingut ha estat l’equip d’Alguacil que vora el descans ha tingut una oportunitat molt interessant d’Isak aturada per Courtois i després de la represa també ha pogut marcar amb un xut de Barrenetxea.

El pas dels minuts ha influït en tots dos equips que han perdut l’espurna del primer acte malgrat que Benzema ha tingut un xut interessant aturat per Remiro i una rosca al pal llarg de Kroos que no ha trobat el fons de la xarxa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)