Internacional

Domènec Torrent i 26 membres més del Flamengo donen positiu per Covid-19

Mala peça al teler. El tècnic selvatà s’ha infectat juntament amb setze integrants més del club que van viatjar a Guayaquil per jugar un partit de la copa Libertadores. Abans del viatge, el Flamengo ja va confirmar deu casos de coronavirus a l’equip

Moments delicats pel Flamengo i el seu entrenador, el català Domènec Torrent, i és que, el conjunt de Rio de Janeiro ha confirmat que 27 membres en total del club han donat positiu per coronavirus, entre els quals el de Santa Coloma de Farners.

El Flamengo va viatjar dimarts a Guayaquil per disputar un partit de la copa Libertadores –van vèncer 1-2– ja amb deu casos confirmats de Covid-19. Després del retorn de l’expedició, segons informa Globoesporte, ja són disset més les persones infectades pel virus –vuit jugadors, cinc membres del cos tècnic i tres directius.

La situació al Brasil i concretament al Flamengo és delicada i els 27 casos totals que presenta el club dirigit per Torrent paralitzarà l’activitat del primer equip a l’espera de superar el brot i poder tornar a entrenar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)