Internacional

El Bayern continua sumant

Supercopa d’Europa. Els alemanys van aconseguir el quart títol del 2020 contra un Sevilla heroic que va topar amb Neuer

Bayern 2 Sevilla 1

BAYERN:Neuer; Pavard, Süle, Alaba (Boateng, 112’), Lucas Hernández (Davies, 99’); Goretzka (Javi Martínez, 99’), Kimmich; Sané (Tolisso, 71’), Müller, Gnabry; Lewandowski.SEVILLA:Bounou; Navas, Diego Carlos, Koundé, Escudero; Jordán (Vázquez, 94’), Fernando, Rakitic (Oliver Torres, 56’); Suso (Gudelj, 73’), Ocampos, De Jong (En-Nesyri, 56’).GOLS:0-1 (13’) Ocampos, de penal; 1-1 (33’) Goretzka; Javi Martínez (104’); Escudero (119’)xt.ÀRBITRE:Anthony Taylor TG: David Alaba (12’); Jordán (45’); Koudé (55’); Fernando (70’) Lucas Hernández (91’).PÚBLIC:Puskas Arena. 2.000 aficionats van presenciar en directe la final.

El Sevilla va resistir de manera heroica fins a la prorroga, en què un gol de Javi Martínez va donar el triomf i la supercopa d’Europa al Bayern. El navarrès, que segurament estava jugant el seu últim partit amb el conjunt alemany, es va acomiadar per la porta gran, gràcies a una errada en el rebuig de Bounou massa tou. El porter marroquí va errar en un moment clau i Neuer, minuts abans es va erigir en un dels herois de la final salvant dues accions clares d’En-Nesiri. La primera, a quatre minuts del final del temps reglamentari, i la segona, a l’inici de la pròrroga, amb el peu i l’ajuda del pal.

El Sevilla es va avançar amb un penal d’Ocampos per una acció molt rigorosa d’Alaba sobre Rakitic. Goretzka va signar l’empat enmig d’una allau de joc asfíxia de la locomotora germànica, que va veure com li anul·laven dos gols no exempts de polèmica. Aquest 2020 és l’any del Bayern. Ja suma quatre títols amb la conquesta de la supercopa.