Internacional

Cinc catalans a la llista de Luis Enrique

Internacional. Èric Garcia (Martorell), Sergio Busquets (Badia), Gerard Moreno (Badalona), Adama Traore (l’Hospitalet) i Dani Olmo (Terrassa) han estat cridats amb la selecció espanyola per la propera finestra

Cinc jugadors catalans han estat convocats per la selecció espanyola pels partits del dia 7 (amistós contra Portugal), el dia 10 (Copa de les Nacions contra Suïssa) i el dia 13 (Copa de les Nacions a Ucraïna). El martorellenc Èric Garcia (Manchester City), el badienc Sergio Busquets (Barcelona), el badaloní Gerard Moreno (Vila-real), l’hospitalenc Adama Traoré (Wolverhampton) i el terrassenc Dani Olmo (Leipzig) han estat tornats a cridar per Luis Enrique. El cas d’Adama és particular perquè també ha estat convocat per Mali, país on ell té ascendència, de manera que haurà de decidir entre les dues seleccions. El davanter ja va ser convocat per Espanya en dues ocasions però no ha arribat a debutar per problemes físics.

Luis Enrique ha confeccionat una llist amb poques novetats. Canales, Campaña i Ceballos tornen a la convocatòria substituint Óscar Rodríguez, Marco Asensio i Thiago Alcantara que ha d’estar en quarantena pel Coronavirus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)