1a divisió

Golejada per començar

Primera divisió femenina. El Barça de Lluís Cortés, amb una gran Graham Hansen, passa per sobre del nou Real Madrid, que ha invertit molt, però que està encara lluny de les blaugrana

REAL MADRID 0 BARÇA 4

REAL MADRID:Misa Rodríguez; Kenti Robles, Ivana Andrés, Babett Peter, Marta Corredera; Maite Oroz, Aurelie Kaci; Marta Cardona, Teresa Abelleira, Olga Carmona (Sofia Jakobsson, 70’); Kosovare Asllani (Lorena Navarro, 83’).BARÇA:Sandra Paños; Marta Torrejón, Andrea Pereira (Laia Codina, 79’), Mapi León, Leila Ouahabi; Patri Guijarro, Alèxia Putellas, Aitana Bonmatí (Lieke Martens, 55’); Mariona Caldentey (Vicky Losada, 71’), Carolina Graham Hansen (Ana Crnogorcevic, 79’) i Jenni Bell (Asisat Oshoala, 71’).GOLS:0-1, Patri Guijarro (18’). 0-2, Misa, en pròpia porta (54’). 0-3, Lieke Martens (66’). 0-4, Alèxia Putellas (75’).ÀRBITRE:María Frade. Grogues a Alèxia Putellas i Patri Guijarro.

No en tindrà prou comprant un club, en aquest cas el CD Tacón, i abocant uns quants centenars de milers d’euros per intentar ser competitiu en la màxima categoria del futbol estatal. Molt més haurà de fer Florentino Pérez si vol que el seu Real Madrid femení pugui discutir algun dia amb el Barça pel regnat del futbol.

Li va deixar clar ahir l’equip de Lluís Cortés en el camp onze de la ciutat esportiva de Valdebebas, on van ser presents tant el president de la federació espanyola, Luis Rubiales, com la presidenta del CSD, Irene Lozano. Golejada blaugrana per començar el campionat. Quatre gols que podrien haver estat més, perquè la superioritat del Barça, amb una brillant Caroline Graham Hansen, va ser molt gran. Gran diferència entre els dos equips, que també deixa clar que, de moment, els clàssics del futbol femení seran els que el Barça jugarà contra l’Atlético de Madrid o l’Athletic.

L’actual campió de lliga, i semifinalista de la passada edició de la lliga de campions, es va avançar en el marcador gràcies a un xut des de fora de l’àrea de Patri Guijarro que va tocar en una rival i només l’encert de Misa, portera del Real Madrid, va evitar que s’arribés al descans ja amb golejada. Marta Torrejón, Alèxia Putellas i Aitana Bonmatí van poder fer més mal a un Real Madrid que no es va apropar a l’àrea blaugrana fins al minut 26 i que només va crear perill en una acció que va acabar en gol anul·lat per falta d’Asllani sobre Sandra Paños.

La segona part va ser un festival blaugrana, amb millor joc i amb més encert de cara a porteria. Van arribar tres gols més amb protagonisme destacat de Graham Hansen. La noruega no va fer cap gol, però va fer tot un recital per la banda dreta, generant les tres accions que van acabar en gol. El segon del Barça va arribar després d’una acció seva, un embolic entre Misa i Peter, i un autogol blanc. Es va acabar la poca resistència del Real Madrid en aquella jugada. I van arribar dos gols més de l’equip de Lluís Cortés. Dues bones centrades de Graham Hansen ben rematades per Martens i Alèxia Putellas.

Frase
Nom
càrrec
Frase
Nom
càrrec
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)