1a divisió

Sotrac a l’Atlético

L’Arsenal paga la clàusula de rescissió de Thomas Partey i deixa el Cholo Simeone sense un dels seus jugadors indiscutibles

Lucas Torreira, procedent del conjunt londinenc, reforça els ‘colchoneros’ en l’últim sospir

El final de mercat va agafar l’Atlético de Madrid amb el peu canviat. Reforçat anímicament amb l’arribada de franc de Luis Suárez fa uns dies, el conjunt colchonero va veure com les hores finals de la finestra de fitxatges el deixaven sense un dels seus indiscutibles, com és Thomas Partey, migcampista vital en els plans de Diego Pablo Simeone i que va posar el rumb cap a Londres després que l’Arsenal, a la recerca d’un futbolista del seu perfil, decidís abonar la seva clàusula de rescissió, fixada en 50 milions d’euros, quan faltaven pocs minuts perquè sonés la campana.

Per cobrir la marxa del migcampista ghanès, l’Atlético es va assegurar el fitxatge de l’uruguaià Lucas Torreira, precisament de l’Arsenal i que arriba en qualitat de cedit una vegada Mikel Arteta li ha demostrat que no compta amb ell. Ara, en cas que l’Atlético de Madrid volgués incorporar algun futbolista més, podria fer-ho en haver perdut Thomas a través de la clàusula de rescissió. Ho hauria de fer, això sí, abonant la clàusula de rescissió d’un futbolista de la lliga, amb Campaña (Llevant) i Kondogbia (València) com a noms que agraden a la secretaria tècnica colchonera.

Monchi no para

Sempre referència en el mercat, el director esportiu del Sevilla va aprofitar el tancament del termini per entregar al seu entrenador, Julen Lopetegui, dos elements més per fer un equip competitiu. Oussama Idrissi, futbolista marroquí però nascut i crescut als Països Baixos, arriba al Sánchez Pizjuán procedent de l’AZ Alkmaar, on ha protagonitzat una grandíssima temporada al costat de Boadu i Stengs en un dels atacs emergents més interessants d’Europa. D’altra banda, Kerim Rekik, central que ha jugat les tres darreres temporades a l’Hertha de Berlín, aterra per ser un complement d’una parella de centrals com la que formen Jules Koundé i Diego Carlos. Tanmateix, el Sevilla va tancar la plantilla enviant a Eibar dos dels seus joves projectes com Bryan Gil (cedit enguany al Leganés) i Alejandro Pozo (cedit al Mallorca des del gener).

Zidane, amb el que té

Tot i que els rumors no han deixat de treure candidats per reforçar la plantilla blanca, especialment Houssem Aouar i Edinson Cavani, el tècnic del Real Madrid havia repetit per activa i per passiva que ja estava content amb la plantilla que tenia a les seves ordres. I així, sense grans moviments, només amb el retorn de Martin Odegaard i d’Álvaro Odriozola, cedits a la Real Sociedad i al Bayern, respectivament, el conjunt madrileny s’embarca en la defensa del títol de lliga.

Idrissi Sevilla
AZ Alkmaar
Rekik Sevilla
Hertha Berlín
Bryan Gil Eibar
Sevilla
Alejandro Pozo Eibar
Sevilla
Jota Valladolid
Benfica
Idrissa Doumbia Osca
Sporting CP
Guido Carrillo Elx
Southampton
Jairo Cadis
Girona
Alcalá Cadis
Girona
Kalinic Hellas Verona
Atlético
Marcone Elx
Boca juniors
Nehuen Pérez Granada
Atlético
Mollejo Getafe
Atlético
Diaby Getafe
Sporting CP
Amadou Angers
Sevilla
Adekanye Cadis
Lazio
Torreira Atlético
Arsenal
Thomas Arsenal
Atlético
Cardona Mallorca
Osasuna
Ndiaye Mallorca
Getafe
Budimir Osasuna
Mallorca
Sandro Osca
Valladolid
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)