Copa Catalunya

Presentada la final de la copa Catalunya

FCF. El Llagostera i l’Hospitalet s’enfrontaran a l’Olímpic de Terrassa el divendres a les 18.30 h (Esport3)

La FCF ha presentat a la seu que té a Barcelona la final de la copa Catalunya 2019/20, que jugaran divendres el Llagostera i l’Hospitalet a l’Olímpic de Terrassa (18.30 h, per Esport3). La competició, que s’ha hagut de posposar de lloc i, posteriorment, de data per culpa de la pandèmia del coronavirus, finalment veurà la llum i els llagosterencs o els riberencs agafaran el relleu del Sant Andreu, el campió de l’última edició disputada.

En l’acte de presentació hi ha hagut el president de la FCF, Joan Soteras, representants territorials i institucionals i els màxims mandataris dels dos clubs, Isabel Tarragó, presidenta del Llagostera, i Santi Ballesté, president de l’Hospitalet. També hi han assistit els capitans dels dos conjunts finalistes, Pitu Comadevall, del Llagostera i Cristian Alfonso, de l’Hospitalet.

El matx es disputarà amb una limitació de públic, que haurà de signar un document de responsabilitat, se’ls mesurarà la temperatura i se’ls obligarà a dur mascareta i utilitzar gel hidroalcohòlic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)