Internacional

Bambo Diaby no podrà tornar a jugar fins al 2022

Revés. L’excentral del Peralada i el Girona ha estat rescindit pel Barnsley després de confirmar-se el positiu en un test antidopatge fet per la federació anglesa, que l’ha sancionat durant dos anys

El defensa del Senegal, exjugador del Peralada i el Girona, Bambo Diaby, ha estat suspès durant dos anys sense poder jugar a futbol. El futbolista va donar positiu en un control antidopatge realitzat a finals del 2019 i en els darrers dies la federació anglesa ha dictaminat la sentència suspenent-lo fins al 2022.

Bambo, que actualment militava al Barnsley de la Championship –la segona divisió anglesa– ha estat rescindit pel seu club després de confirmar-se la sanció per culpa del positiu per higenamina, un suplement per perdre pes molt habitual en els complements alimentaris.

El defensa, que va créixer a Mataró des dels quatre anys, s’ha declarat innocent des de l’inici del procediment ja que afirma que no va prendre de manera conscient la substància.

“Estic desbastat per la notícia que he rebut, que significa no poder tornar a jugar a futbol fins el 2022. Aquest procés ha estat llarg però m’he mantingut optimista gràcies al recolzament dels aficionats i del club. M’heu recolzat des del primer dia i heu cregut en la meva innocència, us estic molt agraït” comentava Diaby en un escrit fet per ell mateix a les xarxes socials.

El senegalès va jugar el curs 2017/18 amb el Peralada a segona B quan el club de l’Alt Empordà era el filial del Girona (34 partits, 3.009 minuts i quatre gols) i, aquella mateixa campanya va arribar a debutar amb el primer equip del Girona en el partit de copa que els blanc-i-vermells van disputar al camp del Llevant.

La sanció a Bambo Diaby va del 17 de gener del 2020 fins al 16 de gener del 2022, tota una desgràcia per a un futbolista que estava progressant en el seu joc i que només té 22 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)