Copa Catalunya

L’Hospitalet s’endú la Copa Catalunya en la tanda de penals

Els riberencs superen el Llagostera a l’Olímpic de Terrassa per conquerir per primera vegada aquesta competició

L’Hospitalet és el campió de la 31a edició de la copa Catalunya, corresponent a la temporada 2019/20, després de superar el Llagostera en la tanda de penals de la final disputada a l’Olímpic de Terrassa. És el primer títol que aconsegueix el conjunt riberenc, mentre que els gironins es queden a les portes del títol en la primera final que jugaven. El resultat final fa més o menys justícia, i és que l’Hospitalet havia marcat un gol legal a l’inici de la segona part que l’assistent ha anul·lat per fora de joc, i el matx ha acabat sense gols.

El Llagostera ha començat amb una marxa més i això li ha fet assumir el domini del partit, però no ha trobat la manera de convertir les sensacions en perill, i és que ho ha intentat a través del joc directe però la defensa de l’Hospitalet ha resistit sense passar excessius problemes. A poc a poc el guió s’ha igualat i els riberencs ho han aprofitat per generar les dues úniques ocasions amb dos xuts de Canario que ha aturat amb problemes Marcos, deixant fins i tot una segona jugada a Martí Soler que ha finalitzat massa alt.

En la primera jugada de la segona part ha marcat Joel Jorquera, però el col·legiat ha anul·lat el gol per un fora de joc inexistent. Aquesta acció ha fet obrir el partit i els dos equips han disposat de més arribades a la porteria rival. De fet, fins i tot de molt clares, i és que pel Llagostera Andreu Guiu no ha marcat per ben poc després d’una centrada d’Aimar i per l’Hospitalet Aguilera ha tingut dues grans ocasions, però en la primera ha rematat de cap desviat per poc i en la segona no ha connectat bé la rematada a la frontal de l’àrea petita. Sense gols, doncs, s’ha arribat a la loteria dels penals que ha decidit

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)