1a divisió

La Fiscalia rebaixa a dos anys de presó la pena a Enrich i Luna

1a divisió. El jugador de l’Eibar i el del Girona han declarat avui a Sant Sebastià

Novetats en el cas del famós vídeo de contingut sexual gravat l’any 2016 amb Sergi Enrich i Antonio Luna com a protagonistes, que posteriorment va ser difós sense el consentiment de la tercera persona que apareixia en les imatges. Ara, la Fiscalia i l’acusació particular han rebaixat la petició de pena a Sergi Enrich i Antonio Luna de cinc a dos anys de presó. La rebaixa és producte de l’atenuant per la reparació de danys, després que tots dos futbolistes abonessin 110.000 euros en concepte d’indemnització a la víctima. Per a Eddy Silvestre, acusat de la difusió de les imatges, es manté la petició d’entre un i tres anys de presó.

Sergi Enrich (Eibar) i Antonio Luna (Girona), acusats de difondre el vídeo en què apareixia una jove amb la qual havien mantingut relacions sexuals, han admès que el van gravar sense el consentiment de la dona però que qui ho va difondre va ser el seu company Eddy Silvestre (Albacete), perquè ells mai van pensar en fer-ho públic.

Els tres jugadors, que van coincidir a l’Eibar el 2016 quan es van produir els fets, han estat jutjats aquest dimecres a Sant Sebastià, en una vista en què Silvestre ha negat que fos ell qui va passar el vídeo per WhatsApp a altres companys, ja que ha assegurat que ho va esborrar després que l’hi enviessin Enrich i Luna.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)