Internacional

El Nàpols, sancionat amb la pèrdua del partit contra la Juve i un punt de penalització

Serie A. El club de San Paolo no es va presentar a Torí el dia 4 d’octubre al·legant problemes per coronavirus i ara pot recórrer la sanció al comitè d’Apel·lació

Males notícies per a Gennaro Gattuso i el seu Nàpols. El jutge de competició de la Serie A, Gerardo Mastrandrea, ha sancionat el conjunt italià amb la pèrdua del partit contra la Juve per 3-0 i a més un punt de penalització extra en la classificació. Aquesta ha estat la decisió després que el passat 4 d’octubre el Nàpols decidís no desplaçar-se a Torí per disputar el partit corresponent a aquella jornada, al·legant impossibilitat per fer-ho per culpa de la Covid-19 (Piotr Zielinski y Eljif Elmas havien donat positiu i també un membre del cos tècnic).

Gerardo Mastrandrea considera que el Nàpols va infringit la normativa establerta per la Serie A en aquests casos, però el Nàpols creu que l’actuació va ser la correcta a nivell sanitari. Ara el club de San Paolo té la possibilitat de recórrer la sanció al comitè d’Apel·lació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)