1a divisió

La federació catalana manté les competicions en espera del DOGC

Futbol català. Tot i que acatava la proposta del Procicat, la federació entén que fins que no sigui validada no ha de suspendre els partits del cap de setmana

La federació catalana de futbol ha fet un comunicat per explicar que, de moment, manté la competició de l’esport no professional i de base, tant en futbol com en futbol sala, prevista per al cap de setmana. Els partits, però, estan condemnats a ajornar-se, perquè la intenció de la Generalitat és publicar aquesta mateixa nit al DOGC la resolució del Procicat. Dimarts, el Procicat ja va fer saber que s’aturarien durant dos caps de setmana les competicions d’àmbit federat no professional, d’esport territorial i de base. En el comunicat d’avui, la federació catalana explica que “totes les competicions es disputaran amb normalitat aquest cap de setmana, exceptuant que en les pròximes hores es publiquin al DOGC les mesures restrictives anunciades”. I afegeix: “El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya no ha validat, a hores d’ara, les mesures proposades pel comitè tècnic del Procicat”. De tota manera, el TSJC no preveu pronunciar-se sobre la suspensió de l’activitat esportiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)