1a divisió

“A Jovic el vaig demanar jo i és jugador del Madrid”

1a divisió. Zinedine Zidane defensa al davanter serbi en la prèvia del xoc contra el Cadis

El Real Madrid torna a l’activitat després de dues setmanes de seleccions i la confecció de la plantilla segueix marcant l’actualitat blanca, sobretot per l’absència d’un davanter centre complementari amb Karim Benzemá i capaç d’aportar gols, un rol que havia d’assolir Luka Jovic quan se’l va fitxar però que no ha acabat de plasmar. “A Jovic el vaig demanar jo i és futbolista del Real Madrid”, ha manifestat aquest matí el tècnic del conjunt blanc, Zinedine Zidane, desmentint que hagués demanat la seva sortida durant el mercat d’estiu.

Pensant ja en el Cadis, Zizou és conscient que s’embarquen en una fase de la temporada exigent. “Ens venen set partits d’una tacada, sabem que serà difícil però ens hem preparat a consciència. El Cadis acaba de pujar i enfrontar-se al Madrid els generarà una il·lusió important. Haurem de fer un bon partit”, ha ressaltat el tècnic marsellès que també ha afirmat que tots els futbolistes desplaçats amb les seves seleccions s’han reincorporat sense problemes físics.

Per al partit de demà a Valdebebas, Zidane ha deixat fora de la convocatòria Martin Odegaard, que ve de jugar-ho tot amb la selecció de Noruega i destaca la presència en la llista de Lucas Cañizares, fill de Santi Cañizares i que exercirà de tercer porter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)