1a divisió

La il·lusió del Cadis compareix a Valdebebas

1a divisió. El conjunt andalús calibra la ressaca del Real Madrid amb molts futbolistes acabats d’arribar després de les seleccions

El Cadis serà el primer escull dels set als quals el Madrid haurà de fer front fins al 8 de novembre. Una bateria de partits que Zinedine Zidane té ben gravada en la memòria i que comença amb un partit a Valdebebas contra un recent ascendit, que ha demostrat que du il·lusió i inèrcia per fer front a rivals d’entitat, i amb la inclemència de sortir d’una aturada per seleccions que ha tingut mitja plantilla blanca repartida pel món. El tècnic blanc, de fet, ha decidit deixar fora de la convocatòria un Martin Odegaard que ho ha jugat tot amb Noruega i que ha tornat amb problemes físics al soli. “Tenim molts jugadors que han estat fora i no s’han entrenat però que en general han tornat bé, per la qual cosa hem de ser optimistes”, va explicar ahir un Zidane que va voler respondre als rumors que indiquen que va demanar la sortida de Luka Jovic en els últims dies de l’últim mercat. “A Jovic el vaig demanar jo i és futbolista del Real Madrid. I no entraré en més polèmiques perquè no val la pena”, va dir el tècnic marsellès, que també va tenir elogis per a un Cadis que en el retorn a primera divisió ja ha guanyat, per exemple, a San Mamés. “Acaben de pujar però sabem que la segona divisió a Espanya també és molt competitiva. Són un equip molt disciplinat i seran molt incòmodes. Segur”, va dir el tècnic blanc, que, a més de l’absència d’Odegaard, va sorprendre citant en la convocatòria Lucas Cañizares, fill de Santi Cañizares i que, també porter, s’estrena en una convocatòria amb el primer equip malgrat que encara té fitxa amb el juvenil A, que a causa de la pandèmia no està competint oficialment.

3 Partits guanyats 2

1 Partits empatats 1

0 Partits perduts 2

6 Gols a favor 5

2 Gols en contra 6

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)