1a divisió

El Cadis tomba el Madrid (0-1) i li treu els colors

1a divisió. Els de Zidane cauen a Valdebebas de forma merescuda i, a una setmana del clàssic, Sergio Ramos no pot jugar la segona part per un cop al genoll

Ensopegada del Real Madrid en el moment menys esperat. El Cadis ha fet història i, per primera vegada, s’ha endut els tres punts en la seva visita als blancs, que avui han vestit de rosa. Un gol de l’hondureny Anthony, Choco, Lozano a la primera part ha decidit .

L’equip d’Álvaro Cervera ha entrat en el partit molt més endollat i intens que el de Zinedine Zidane i, sobre tot en el primer quart d’hora, ha disposat de nombroses oportunitats de gol. Ramos ha salvat el 0-1 quan encara no s’havia arribat al minut 2, rebutjant una rematada de Negredo sobre la ratlla. En el 8, Choco Lozano ha posat a prova Courtois amb un xut des de dins de l’àrea. En el 13, un altre cop Negredo ha rematat amb el cap i la pilota ha sortit desviada, per molt poc. En el 14, Juan Cala ha fet intervenir novament Courtois amb un llençament que entrava al costat del pal.

Finalment, en el minut 16, Negredo ha baixat amb el cap una centrada i, aprofitant la passivitat de la defensa madridista, Anthony Lozano ha avançat el seu equip. El resultat era més que just. De fet, a la mitja part ha semblat, fins i tot, curt: tot i que el Madrid ha mirat de reaccionar i s’ha aproximat amb perill en un parell d’ocasions a l’àrea de Ledesma, qui més a prop ha estat del gol és el Cadis que, de nou en les botes de Lozano, ha pogut signar el 0-2. Primer, en un contracop i, més tard, aprofitant una errada de Courtois.

Les males notícies no s’han aturat per al Real Madrid en el descans. A quatre dies del debut a la Champions i a una setmana del clàssic, Sergio Ramos, que ha rebut un cop al genoll esquerre en una topada amb Lozano, no ha sortit a disputar la segona part. Tampoc ho han fet Modric, Isco i Lucas Vázquez. Zidane ha volgut revolucionar el seu equip donant entrada Valverde, Casemiro i Asensio.

Els blancs han jugat a un ritme més alt i han aculat el Cadis, però no han estat capaços d’empatar. Un gol anul·lat a Jovic, que ha estat el darrer a entrar, i un xut al travesser de Benzema han estat les seves ocasions més clares.