1a divisió

L’Espanyol tomba el Dépor (3-2) i el Barça goleja a Huelva (0-6)

1a divisió femenina. Doble victòria catalana: després de tres jornades, les blanc i blaves se situen a mitja taula i les blaugrana són líders imbatudes

Continua el pas subjugador del Barça de Lluís Cortés per la primera divisió femenina. Avui la víctima ha estat l’Sporting de Huelva, un històric de la màxima categoria que ha caigut, a casa, per 0-6. Poca història: en el minut sis el marcador ja reflectia un clar 0-2. Han marcat Oshoala, Hamraoui, Alexia, Mariona, Graham i Bruna. El Barça, amb nou de nou punts possibles en tres jornades, setze gols a favor i zero en contra, és el líder incontestable.

També hi ha hagut bones notícies a Sant Adrià, on l’Espanyol ha guanyat el Deportivo de La Corunya per 3-2. Maya ha avançat a les catalanes i Athenea ha empatat abans de la mitja hora. A la segona part, Baudet ha fet el 2-1, però Peke ha tornat a igualar de seguida. Finalment, en el minut 75, Maya ha signat el 3-2 definitiu.

L’equip de Rubén Casado suma sis punts i s’ubica en la zona tranquil·la de la classificació.