1a divisió

El Madrid suma un triomf plàcid davant l’Osca

1a Divisió. El reclam del partit ha estat el debut d’Eden Hazard. Ha obert el camí de la victòria amb un gran gol. El belga feia més d’un any que no feia un gol de blanc

Real madrid 4 osca 1

REAL MADRID:Courtois; Lucas (Mendy, 52’), Militao, Ramos, Marcelo; Casemiro (Kroos, 69’), Modric, Valverde (Vinícius, 60’); Asensio (Isco, 60’), Hazard (Rodrygo, 60’); Benzema.OSCA:Andrés; Maffeo, Siovas, Pulido, Luisinho (Gastón Silva, 84’); Mosquera, Borja (Sandro, 57’). Nwakali (Eugeni, 57’); Sergio Gómez (Javi Galán, 46’), Rafa Mir, Ontiveros (Ferreiro, 46’).GOLS:1-0 (40’) Hazard; 2-0 (44’) Benzema; 3-0 (53’) Valverde: 3-1 (74’) Ferreiro; 4-1 (89’) Benzema.ÀRBITRE:González Fuertes T.G: Sivovas (78’), Sandro (88’).

El Madrid ha signat un triomf plàcid davant l’Osca que ha posat calma als sotracs viscuts en els últims dos partits. El duel d’avui davant els aragonesos era un aperitiu davant el plat fort que hauran de jugar dimarts contra l’Inter. Una autèntica final a principis de novembre on el Madrid no es pot permetre una nova relliscada si no vol veure’s eliminat de la màxima competició continental. Així, davant la necessitat de donar la millor versió davant dels italians a Europa la lliga era un pròleg per cuinar aquest esperit indomable i de resistència que acostuma a mostrar el Madrid quan està contra les cordes.

Potser per això, Zidane ha decidit accelerar processos i oblidar fantasmes. Hazard ha sortit de l’anonimat per obrir la llauna amb un gran gol. Ha marcat 385 dies després de fer-ho un 5 d’octubre del 2019 davant el Granada. El golàs i la primera titularitat de l’internacional belga ha trencat un partit pla. Benzema ha fet el segon abans del descans aprofitant una errada de Maffeo. Valverde ha liquidat el partit a la represa i la resta del partit ha estat un camí de roses per un Zidane que ha aprofitat per fer canvis pensant en el duel davant l’Inter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)