1a divisió

Suspesos els dos propers partits de lliga del Barça

Les de Lluís Cortés no jugaran ni demà contra el Rayo Vallecano, ni diumenge contra el Llevant. Els dos rivals tenen casos positius de la Covid-19

El Barça de Lluís Cortés, líder de la primera divisió femenina, descansarà en les dues properes jornades de lliga. La federació espanyola ha confirmat avui la suspensió dels partits que havien de jugar les blaugrana demà contra el Rayo Vallecano i diumenge contra el Llevant. Les dues suspensions es produeixen després d’haver-se detectat positius de la Covid-19 tant en la plantilla del Llevant com en la del Rayo.

Ell Llevant ja va suspendre el seu partit del passat cap de setmana contra el Real Madrid per un positiu i ara la federació espanyola ha decidit suspendre els dos propers partits del conjunt valencià, contra el Sevilla i el Barça, per tres nous positius.

Pel que fa al Rayo Vallecano, el conjunt madrileny ha informat d’un cas positiu en la plantilla i cinc contactes estrets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)