1a divisió

Els penals despullen el Madrid

1a divisió. Un col·legiat xiula tres penes màximes contra el conjunt blanc per primera vegada en la història de la lliga i l’equip de Zidane surt escaldat de Mestalla

Per primera vegada en la història, un àrbitre, Gil Manzano, ha xiulat tres penals en contra del Real Madrid i amb un Carlos Soler que els ha materialitzat tots, el Real Madrid ha acabat sortint escaldat de Mestalla contra un València que ha trobat moltes facilitats per penetrar en la càndida rereguarda madridista.

Davant un rival força disciplinat en la pressió i en el replegament, intentar pal·liar l’absència d’individualitats amb un bon to col·lectiu, el Madrid ha pogut donar el primer pas en el partit gràcies a un xut des de la frontal de Benzemá que, després d’escolar-se entre les cames d’Uros Racic, ha acabat batent Jaume Doménech. Però difícilment hi ha dies plàcids per al conjunt de Zidane i, en una nit que semblava controlar, una bona arribada de José Luis Gayá, gran arma ofensiva del València, ha acabat propiciant un penal per mans de Lucas Vázquez, un càstig que a la segona, després de que Courtois li aturés el penal però que Gil Manzano el fes repetir, Carlos Soler ha acabat materialitzant. I lluny de conformar-se, el conjunt de Javi Gracia ha trobat en un rebuig defectuós de Varane la possibilitat de superar per segona vegada Courtois i anar-se’n en superioritat al vestidor.

I lluny de capgirar la inèrcia de la nit, la represa ha accentuat la tendència, amb Kang-In Lee estavellant una pilota a la fusta només reprendre’s el joc i amb el col·legiat assenyalant el punt de penal en dues accions quasi consecutives, primer per una falta de Marcelo sobre Maxi Gómez i després per unes mans flagrans de Sergio Ramos. Carlos Soler ha aconseguit el seu hat-trick des del punt fatídic per deixar el Madrid contra la lona i a sobre havent de jugar l’últim quart d’hora sense Benzemá, que ha hagut d’abandonar el terreny de joc per lesió, amb el seu equip ja entregat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)