1a divisió

Òscar Garcia (Celta), primer entrenador destituït

1a divisió. El Celta ha decidit acomiadar el tècnic sabadellenc a causa de la mala ratxa de resultats: l’equip ha sumat tres punts dels últims 21 possibles

Una trajectòria erràtica en l’inici de lliga ha portat al Celta a acomiadar el seu entrenador, Òscar Garcia. L’equip havia sumat només tres empats en els últims set partits i tot i que no hi havia unanimitat a la junta directiva respecte la seva destitució, el conjunt gallec ha decidit aprofitar l’aturada de la lliga i destituir el tècnic de Sabadell que marxa juntament amb el seu germà Roger, segon entrenador.

Es tracta de la tercera temporada consecutiva que el Celta acomiada el seu preparador en cap amb el curs començat. De fet, Òscar va arribar fa tot just un any i va aconseguir l’objectiu de la permanència. L’equip el va renovar fa pocs mesos amb un contracte per dues temporades més.

El Celta ha comunicat aquest matí l’adéu d’Oscar just abans de l’inici de l’entrenament. El tècnic no les tenia totes amb la seva continuïtat en els darrers dies tot i que semblava que tenia el vestidor al seu costat. Iago Aspas i Santi Mina van expressar públicament que la responsabilitat havia de recaure més en els jugadors que no pas en l’entrenador. Òscar, de fet, va indicar que els jugadors entenien les raons per les quals va retirar la capitania a Hugo Mallo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)